הרצאות, סדנאות ואימונים
דברים שרציתי לומר: כלים לכתיבת טור דעה
רוצה להוביל שינוי, להשפיע, להופיע בתקשורת ולהביע את עמדתך? כדאי להתחיל קודם בללמוד איך לכתוב אותה. טור דעה הנכתב בעיתונות או בבלוג עם תפוצה רשתית רחבה הוא הבסיס לנוכחות ולמיצוב אישי ומקצועי. בסדנה נלמד שלב אחר שלב איך כותבים טור דעה עם מסר מושך, אותנטי, נוקב ומניע לפעולה.
מאקסטרא לארג' לאקסטרא סמול: כתיבת הרצאה מדוייקת
הרצאה תקום או תיפול על טיב התוכן שלה. לפני שנלמד לדבר את ההרצאה, חשוב שנלמד לכתוב אותה נכון. בסדנה נלמד כלים לכתיבת הרצאה מדויקת, החל משלב הרעיון, דרך יציקת חומרי הגלם וכלה בעריכה כדי ליצור הרצאה מהודקת, מעניינת, אמינה ומשמעותית. הרצאת שלב אחר שלב כוללת דוגמאות ותרגול.
החדר האינטימי שלי:
מבוא לבלוגינג
בלוג הוא המקום האולטימטיבי להנגיש לקהל הקוראים שלך ידע מקצועי, כלים פרקטיים או חוויה אישית מרגשת. הוא זמין, מושך קוראים ומניע אותם לפעולה. ברמה האישית, הוא מזמן התבוננות והתפתחות, והנה השוס: לא רק שהוא מועיל יותר מפסיכולוג - הוא גם חינמי!
בסדנה נלמד איך להקים בלוג, לכתוב בו לאור כללי הכתיבה הבלוגיים, להפיץ אותו לעולם ולתחזק אותו למטרות אישיות, מקצועיות או עסקיות.
מסר גבוה בגובה בעיניים – הרצאה לארגונים חינוכיים, עסקיים וציבוריים
למה לכתוב אינטרדיסציפלינרי אם אפשר לכתוב בין-תחומי? למה לכתוב קוריקולום אם אפשר לכתוב תכנית לימודים? לכל סביבת עבודה שפה פנימית משלה: אנשי חינוך ואקדמיה מדברים בשפה פדגוגית, עורכי הדין משתמשים בז'רגון משפטני, והייטקיסטים מתקשרים בשיח טכנולוגי בינלאומי.אבל כשמעבירים מסר לקהלים רחבים יותר השימוש בשפה מקצועית עלולה לעורר התנגדות, ריחוק ותחושה של חממה מנותקת מהעולם. במקום לכתוב גבוה, כדאי לכתוב בגובה העיניים. בסדנה נלמד איך להפוך את השפה לנגישה ובהירה, שמקדמת מטרות ארגוניות מצד אחד ומנגישה את הארגון לקהל הרחב מצד שני.